• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фінал районоого етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року"

Фінал районоого етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року"

2013-11-14

/Files/images/uchitel_roku/PB144267.JPG

14 листопада 2013 року на базі Любимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів під патронатом Нововоронцовської районної державної адміністрації, Нововоронцовської районної ради відбувся фінал районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2014». Привітати учасників конкурсу завітали голова Нововоронцовської районної державної адміністрації Федорнак Василь Іванович, голова районної ради Басараб Станіслав Федорович та начальник відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації Фоменко Тетяна Михайлівна. Василь Іванович наголосив на важливості проведення таких заходів, що передбачають відбір найкращих педагогів, які незалежно від фаху вміють пробуджувати інтерес до навчання, приваблюють толерантним вихованням. «Це свято учительської душі, яка до останку належить дітям», - відмітив він.

Голова районної ради Басараб Станіслав Федорович привітав конкурсантів та побажав їм успіхів і перемог. Він завірив усіх присутніх, що влада завжди приділяє велику увагу освітянській праці.

«Життя вчителя - це постійна наполеглива праця над собою, - засвідчила начальник відділу, освіти, молоді та спорту Фоменко Тетяна Михайлівна. – Учитель – це Майстер. Майстер слова, Майстер думки, Майстер емоцій і настрою». Вона щиро подякувала господарям та організаторам конкурсу, особисто директору Любимівської ЗОШ Ткаченко Ж.Д., заступнику директора з навчально-виховної роботи Лигун Г.В. та всьому педагогічному колективу.

ПЕРЕГЛЯНУТИ

Кiлькiсть переглядiв: 255