• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На базі Гаврилівської ЗОШ в контексті соціальних ініціатив Президента України відбувся семінар відповідальних за виховну роботу в загальноосвітніх навчальних закладах району з питання «Проектно-технологічне забезпечення педагогічної допомоги в соціалізаці

На базі Гаврилівської ЗОШ в контексті соціальних ініціатив Президента України відбувся семінар відповідальних за виховну роботу в загальноосвітніх навчальних закладах району з питання «Проектно-технологічне забезпечення педагогічної допомоги в соціалізаці

2013-11-08

/Files/images/gavrilvskiy_dnz/IMG_3329.jpg

8 листопада 2013 року на базі Гаврилівської ЗОШ в контексті соціальних ініціатив Президента України відбувся семінар відповідальних за виховну роботу в загальноосвітніх навчальних закладах району з питання « Проектно-технологічне забезпечення педагогічної допомоги в соціалізації учнівської молоді».

Досягнення мети виховного процесу зростити дитину здоровою, щасливою, талановитою неможливо без правильної адаптації особистості в соціумі.

З метою формування життєвих компетентностей особистості вплив на розвиток соціально важливих навичок учня є необхідною складовою виховної системи загальноосвітнього закладу.

В обговоренні тематики заходу:

Болдирєва Л.В., методист КУ « Нововоронцовський РМК» звернула головну увагу спеціалістів на психолого-педагогічний супровід організації виховної діяльності у ЗНЗ.

Презентувала розроблений проект розвитку « Школа сприяння здоров’ю» окресливши основні напрямки роботи дитячого та педагогічного колективу директор освітнього закладу Базиляк В.Л.

Методичні засади впровадження І-го етапу обласної проблеми «Соціалізація дітей та учнівської молоді в сучасному освітньому просторі » висвітлила заступник директора з навчально-виховної роботи Швидка Л.В.. Поділилася досвідом з формування соціально-активної особистості учня в системі шкільного самоврядування Бровко В.С., педагог-організатор та Чепей С.В., практичний психолог загальноосвітньої школи.

Напрацювання виховного практикуму, представленого у різних формах спілкування з дітьми та учнівською молоддю ( брейн-ринг, година спілкування, екологічний форум, казкотерапія, засідання знавіринтів, методичне об’єднання класних керівників, класні батьківські збори, засідання шкільного парламенту, захист проекту) продемонстрували класоводи, класні керівники освітнього закладу, переконавши присутніх у дієвості обраної системи виховного впливу на розвиток дитини.

Завершенням роботи стала проведена методична нарада з вирішення важливих питань організації виховної діяльності у ЗНЗ на листопад – грудень 2013 року та перспективного планування роботи закладів освіти на 2014 рік.

Кiлькiсть переглядiв: 239