• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Адаптація освіти до потреб сучасного суспільства

Адаптація освіти до потреб сучасного суспільства

2013-10-21

/Files/images/osokorvka/IMG_5049.JPG

21 жовтня 2013 року на базі Осокорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися районні семінари учителів історії та правознавства, української мови та літератури.

На початку семінару директор закладу Жмурська О.А. презентувала присутнім систему роботи педагогічного колективу, який понад 5 років працює у напрямку розвитку духовності у підростаючого покоління.

Через теоретичну частину обох семінарів червоної ниткою пройшло питання впровадження нових Державних стандартів базової школи. Працівники КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» Безверха А.В. та Нікольченко В.А. наголосили, що реалізація стандартів потребує змін у діяльності вчителя, виконання нових функцій у процесі професійної педагогічної роботи у сучасній школі: функції сприяння навчанню учнів, функції проектування, управлінської функції. Опанування цих та інших функцій, формування готовності вчителя до роботи в умовах запровадження нового Державного стандарту – це основні завдання, які стоять перед учительською спільнотою.

Кiлькiсть переглядiв: 180