• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар-практикум учителів трудового навчання

Районний семінар-практикум учителів трудового навчання

2019-11-18

/Files/photogallery/20191118_092958.jpg

18 листопада 2019 року на базі Гаврилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар – практикум вчителів трудового навчання з проблеми «Формування ключових компетентностей учнів на уроках трудового навчання в процесі реалізації освітньої реформи».

Гостинно зустріла учасників семінару Інна Малета, в.о. директора Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В.о. завідувача КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет», Валентина Нікольченко, розповіла про ключові компетентності, над формуванням яких повинні працювати вчителі нової української школи.

Учасники семінару відвідали урок з трудового навчання у 9 класі «Технологія виготовлення товкачика», який провів Володимир Шкварець, учитель трудового навчання Гаврилівської ЗОШ. Також учитель організував виставку «Творчі досягнення учнів у процесі формування ключових компетентностей».

Питання організації участі дітей в олімпіадах різного рівня, проблеми та завдання, які стоять перед вчителями висвітлила в своєму виступі керівник районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання Ірина Клочкова.

Підсумок семінару було проведено у формі методичного диспуту, під час якого учасники подискутували з приводу питання «Творчість педагога – це необхідність чи данина моді?» та пройшли анкетування «Я – творча особистість».

Кiлькiсть переглядiв: 332