• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ХІМІЇ

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ ХІМІЇ

2019-10-25

24 жовтня 2019 року, на базі Нововоскресенської ЗОШ, з метою підвищення професійної майстерності педагогів, відбувся районний семінар-практикум вчителів хімії на тему: «Формування життєвих компетентностей при викладанні хімії в старших класах різними навчально-методичними засобами».

Ознайомила з програмою семінару в.о. завідувача КУ «Нововоронцовський РМК» Валентина Нікольченко.

Досвідом роботи поділилася вчитель хімії Нововоскресенської ЗОШ Тетяна Єрьоміна. Провівши урок з хімії в 10 класі на тему: «Методи одержання алканів, етену, етину, бензену. Застосування вуглеводів». Учитель поділився рядом різних форм роботи з учнями, використанням інтерактивних та практичних методів.

Таїсія Новицька, учитель хімії Біляївського НВК, провела майстер-клас щодо формування життєвих компетенцій на уроках хімії у старших класах.

Також учасники семінару мали можливість ознайомитись з досвідом роботи вчителя хімії Дудчанської ЗОСШП Оленою Іванів з питань упровадження в практику сучасного уроку хімії інноваційних технологій.

Підводячи підсумки семінару методист КУ «Нововоронцовський РМК» Ірина Федорак наголосила, що сьогодення ставить перед нами завдання - розкрити творчий потенціал кожного учня і навчити його здобувати знання самостійно. Не секрет, що не всі учні горять бажанням навчитися. Причини бувають різні. Тому завдання вчителя — використовуючи весь свій запас знань, умінь, життєвий досвід, прищеплювати учням інтерес до предмета.

Кiлькiсть переглядiв: 182