• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

РАЙОННИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

2019-10-25

Учитель живе доти, доки він вчиться, тільки-но

він перестає вчитися, у ньому помирає вчитель

К.Д.Ушинський

На сучасному етапі модернізації системи освіти й виховання в Україні особливої актуальності набуває питання підвищення й розвитку професійної компетентності вчителів загальноосвітніх шкіл. Розвиток сучасного суспільства породжує гостру необхідність в педагогах, які володіють високою професійною компетентністю. Які шляхи формування та вдосконалення професійної компетентності вчителя? Відповідь на це запитання намагалися знайти вчителі математики під час проведення семінару-практикуму, який відбувся 24 жовтня 2019 року на базі Нововоскресенської ЗОШ.

В.о директора школи Олександр Линник розповів про навчальний заклад та побажав учасникам плідної праці, завершивши свій виступ оригінальною відеопрезентацією.

Учасники відвідали урок алгебри у 9 класі «Розв’язування системи лінійних нерівностей з однією змінною», який провела Оксана Герасик, учитель Нововоскресенської ЗОШ. Урок проведено з використанням інформаційних технологій.

Валентина Нікольченко, в.о. завідувача КУ «Нововоронцовський РМК», ознайомила педагогів з шляхами формування та вдосконалення професійної компетентності педагогів. Учасники пройшли анкетування «Шляхи розвитку» та визначили рівень власної готовності до самовдосконалення.

Підсумок семінару було проведено у формі круглого столу, під час якого учасники семінару ділилися враженнями, обмінювалися думками від побаченого та почутого.

Кiлькiсть переглядiв: 202