• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжрайонний науково-практичний семінар

Міжрайонний науково-практичний семінар

2019-04-15

/Files/images/географи 120419.jpg

12 квітня 2019 року вчителі географії закладів освіти району на чолі з Валентиною Нікольченко, методистом КУ «Нововоронцовський РМК», взяли участь у міжрайонному науково-практичному семінарі з теми «Реалізація наскрізної змістової лінії «Підприємливість та фінансова грамотність» у процесі вивчення географії», який відбувся на базі Комунального закладу «Великоолександрівський районний методичний кабінет».

У семінарі взяли участь педагоги Бериславського, Великоолександрівського, Високопільського та Нововоронцовського районів.

Олександр Салтан, начальник відділу освіти Великоолександрівської районної державної адміністрації, привітав учасників та презентував освітній сегмент економіки району.

Анна Лісовець, завідувач КЗ «Великоолександрівський районний методичний кабінет», представила систему роботи Великоолександрівського методичного кабінету та напрацювання творчої групи вчителів географії району.

Зоя Філончук, завідувач навчально-методичної лабораторії географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», провела лекторій «Фінансова грамотність як наскрізна змістова лінія сучасної шкільної освіти».

Педагоги Нововоронцовського району поділилися з колегами своїми здобутками та взяли активну учать в обговорені проблемного питання під час методичного калейдоскопу «Підприємливість та фінансова грамотність» у процесі вивчення географії».

Завершився семінар екскурсію на Великоолександрівську ГЕС.

Висловлюємо подяку за організацію та проведення семінару КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», відділу освіти Великоолександрівської районної державної адміністрації та КЗ «Великоолександріський РМК».

Кiлькiсть переглядiв: 251