• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районні змагання з легкоатлетичного кросу

Районні змагання з легкоатлетичного кросу

2013-10-15

/Files/images/novini/Рисунок1.JPG

15 жовтня 2013 року на базі Нововоронцовської ЗОШ № 2 відбулися районні змагання з легкоатлетичного кросу, який пройшов у рамках Нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича

«Діти - майбутнє України», першочерговими завданнями яких є залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризація здорового способу життя.

На свято завітали і привітали учасників: перший заступник голови районної державної адміністрації Валерій Миколайович Руденко, голова районної ради Станіслав Федорович Басараб, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Тетяна Михайлівна Фоменко, директор дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Володимирович Бровко, депутат районної ради Василь Миколайович Береговий.

Валерій Миколайович зазначив, що безмежно захоплюється фізичною культурою, побажав усім міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог. Станіслав Федорович у своєму виступі відмітив, що не потрібно стояти осторонь виру спортивного життя. Т.М. Фоменко зауважила, що здоровий спосіб життя це не лише заняття спортом, а й екологічне середовище в якому ми проживаємо.

На завершення свята гості та учасники кросу взяли участь у закладанні алеї «Спортивна слава Нововоронцовщини».

Кiлькiсть переглядiв: 181