• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • СЕМІНАР - НАРАДА відповідальних за виховну роботу в ЗЗСО: Тема: «Приорітети національної системи виховання у формуванні майбутньої особистості»

СЕМІНАР - НАРАДА відповідальних за виховну роботу в ЗЗСО: Тема: «Приорітети національної системи виховання у формуванні майбутньої особистості»

2018-11-13

/Files/images/4843-1.jpg

Система національного виховання у середній школі визначається сьогодні залученням молодого покоління до глибокого пізнання багатств національної культури, готовності розвивати і захищати духовні цінності свого народу, трудитися на благо Батьківщини, підносити її міжнародний авторитет.

Тому, недаремно, саме 9 листопада 2018 року у День української писемності та мови на базі Новоолександрівської Ш/С педагоги, відповідальні за виховну роботу в освітніх закладах району зібралися, щоб ще раз звернути увагу на основні орієнтири національно-патріотичної системи виховання.

На розгляд присутніх з інноваційного досвіду творчого колективу Новоолександрівської Ш/С було запропоновано:

1. Прес-конференція з елементами тренінгу «Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе» - голова сільської ради Левечко О.Я., адміністратори освітнього закладу: Береговий В.М, Швиденко О.М., Лемешева Т.В., Даниляк Д.В. та лідери учнівського самоврядування.

2. Всеукраїнська акція написання національного диктанту до Дня української писемності та мови «Мова єднає нас» - учасники районного семінару.

3. Педагогічний практикум проведений з вихованцями різної вікової категорії у форматі:

- У колі друзів «Україна – моя Батьківщина» 2 – 3 клас, класні керівники: Мялик О.М.; Мацевич Г,І.;

- Квест до Дня української писемності та мови «Мова єднає усіх» 5 клас, педагоги: Швиденко О.М; Кубай Г.В.;

- Народознавчі гостини в музеї «Обереги вкраїнського роду» 9 клас, класний керівник Третяк Л.В.;

- Заняття гуртка «Козацький гарт»: «Я – майбутній захисник» юнаки 10 класу, керівник гуртка Лемешев Ю.Б.;

- Віртуальна екскурсія: «Роль учнівського самоврядування у розвитку пізнавальної діяльності старшокласників» 11 клас, класний керівник Дикуха Т.А.;

- Творчий звіт хореографічного колективу «Мальви»: «Танцю, до тебе прагне серце і душа» 2 – 11 класи, Лемешева Т.В., заступник директора з виховної роботи, Даниляк Д.В., педагог - організатор, Мачулін Р.О., керівник гуртка.

На завершення Людмила Болдирєва, методист РМК провела методичну нараду для адміністраторів району щодо скоординованої виховної діяльності в закладах загальної середньої освіти протягом листопада – грудня 2018 року.

/Files/images/4817.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 307