Тато, мама, я - спортивна сім'я

2018-05-04

/Files/images/aktsya_day_ruku_pershoklasniku/P80504-110001.jpg

04 травня 2018 року на базі КЗ «Нововоронцовська ДЮСШ» під егідою відділу освіти, молоді та спорту пройшов районний етап спортивних масових змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У змаганнях взяли участь сім’ї з Нововоронцовського району : сімя Ремезів з Новоолександрівки, Руденьких з Нововоронцовки, Юрченків з Любимівки та Котелевських з Дудчан. Програма змагань складалася з 7 естафет, у яких кожна сімя могла показати свою спритність, швидкість, колективізм та жагу до перемоги.

За результатами всіх змагань команди посіли наступні місця : ІV місце -сімя Котелевських, III – Руденьких, II - Юрченків і I місце виборола сімя Ремезів. Команда – переможець має право представляти Нововоронцовський район на обласному етапі спортивних масових змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

З радістю привітала учасників змагань начальник відділу освіти ,молоді та спорту Нововоронцовської РДА Фоменко Т.М, яка нагородила команди пам’ятними призами, а призерів - грамотами відділу освіти, молоді та спорту. Призи для нагородження були придбані завдяки депутату районної ради, директора ТОВ «Автосвіт» Каневського О.М.

/Files/images/aktsya_day_ruku_pershoklasniku/P80504-110140.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 290