Потужний старт «Легіона»

2018-05-03

/Files/images/paverlftng/photo_2018-05-01_21-14-24.jpg

21 і 22 квітня юні спортсмени cмт Нововоронцовки взяли участь у Відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з пауерліфтингу та у Відкритому турнірі Херсонської області пам’яті Заслуженого тренера України Плевако О.В., в яких вибороли 2 золотих ( Овчар Анастасія і Сагайдак Марія), 1 срібну ( Овчар Анастасія), 3 бронзових ( Кикоть Вікторія, Теличко Станіслав, Клімовець Ростислав) медалей. Усі учасники змагань виконали розрядні нормативи: Овчар А. і Теличко С. – ІІ розряду, Хомяк Б. – ІІІ розряду, Кикоть В. і Дрель О.- І юнацького розряду, Клімовець Р. і Крупа М. – ІІ юнацького розряду, Сагайдак М. – ІІІ юнацького розряду.

Дані успіхи були досягнуті завдяки наполегливим систематичним тренуванням під керівництвом Овчара І.Г., який є ініціатором створення спортивного клубу «Легіон» . Всі пауерліфтери працювали за індивідуальними планами, складеними провідними тренерами і спортсменами з міста Дніпро. На базі атлетичної зали було проведено декілька семінарів, на яких кожному спортсмену була „поставлена” індивідуальна техніка виконання змагальних вправ задля забезпечення максимальної результативності. Ефективності тренувального процесу посприяло поповнення інвентарної бази „Легіону” двома штангами, подарованими Нововоронцовською селищною радою.

Матеріальну допомогу в організації поїздок дітей на змагання надав фонд ім. Ігоря Колихаєва.

Наразі юні спортсмени готуються до чемпіонату Херсонської області, змагань Літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини з пауерліфтингу, відкритого турніру Дніпропетровської області зі станової тяги пам’яті О.І. Кравченка, які відбудуться найближчим часом.

Дякуємо Ігорю Георгійовичу та його вихованцям за те, що вони гідно представляють наш район на спортивних площадках. Бажаємо їм успіхів, підкорення нових спортивних вершин!

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Фоменко Т.М.

/Files/images/paverlftng/photo_2018-04-25_19-55-07.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 308