Районний семінар учителів хімії

2018-03-26

/Files/images/IMG_20180326_090214.jpg

26 березня 2018 року на базі Нововоронцовської ЗОШ №1 проведено районний семінар учителів хімії з теми «Сучасні інноваційні технології як найбільш ефективні засоби формування життєвих компетентностей учнів на уроках хімії».

Ірина Федорак, методист КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» ознайомила учасників із програмою роботи семінару та наголосила, що використання інноваційних технологій навчання забезпечує формування і розвиток пізнавальних інтересів учнів як одного з вирішальних факторів підвищення ефективності навчально-виховного процесу з хімії, формує ключові компетентності особистості, сприяє розвитку творчих здібностей учнів.

У роботі семінару взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації Тетяна Фоменко, яка у своєму виступі зауважила, що багато вчителів доволі неохоче, навіть агресивно сприймають новини про створення інтегрованих курсів у школах. На перший погляд важко зрозуміти, як поєднувати хімію і математику, і навіщо це потрібно. Але інтегровані курси — це майбутнє освіти.

Олена Іванів, голова районного методичного об’єднання учителів хімії, учитель Дудчанського ЗОСШП у своєму виступі звернула увагу на проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання 2018.

Тетяна Єрьоміна, учитель хімії Нововоскресенської ЗОШ, ділилася секретами забезпечення активної позиції учнів у навчанні хімії шляхом використання новітніх форм і методів для розвитку навчальної мотивації.

Любов Тимошенко, учитель хімії Любимівської ЗОШ, у своєму виступі розкрила технологію критичного мислення на уроках хімії.

Сергій Полтавець, учитель хімії Нововоронцовської ЗОШ №1, презентував шляхи впровадження сучасних освітніх технологій вчителями хімії у практичну діяльність та ознайомив учасників з досвідом роботи щодо використання інформаційних технологій у викладанні предмету.

/Files/images/IMG_20180326_110722.jpg/Files/images/IMG_20180326_103233.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 307