• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар-нарада учителів математики

Районний семінар-нарада учителів математики

2018-03-26

26 березня 2018 року на базі КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» відбувся районний семінар учителів математики з теми «Формування математичної компетентності учителя математики в умовах реформування освітньої галузі».

Метою семінару було ознайомити учасників семінару з проблемою розвитку педагогічної компетенції при навчанні математики в умовах реформування освітньої галузі, охарактеризувати складові її реалізації в освітньому просторі. Адже головними завданнями школи є турбота про постійне підвищення якості навчально-виховного процесу, розвиток творчого потенціалу кожного вчителя й колективу в цілому, створення умов для підтримання інтелектуального фону, виховання дієвого інтересу до навчально-виховної діяльності, впровадження сучасних педагогічних технологій, спрямованих на розкриття та розвиток інтелектуальних і творчих здібностей дитини, на задоволення потреб у самовдосконаленні.

Виступ методиста КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» Валентини Нікольченко було присвячено процедурі проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018, державної підсумкової атестації та вивченню математики в закладах загальної середньої освіти відповідно до основних положень концепції Нової української школи.

Оксана Герасик, голова районного методичного об’єднання учителів математики, учитель Нововоскресенської ЗОШ зупинилася на питанні підготовки завдань ДПА з математики та оцінюванні якості знань учнів. Учасники розглянули основні типи завдань та методику їх оцінювання.

На засіданні круглого столу фахівці району мали змогу обмінятися перспективними творчими ідеями з досвіду роботи щодо формування математичної компетентності учителя математики в умовах реформування освітньої галузі.

Кiлькiсть переглядiв: 294