Приймай вітання від Святого Миколая!

2017-12-20

/Files/images/4 св.jpg

В усіх освітніх закладах 19 грудня 2017 року вітаннями від Святого Миколая розпочато плеяду новорічних та різдвяних свят, організованих у новому році для дітей та учнівської молоді району.

Продовжуючи славну традицію у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району в цей день: «В український рідний край поспішає Миколай!» у форматі проведення: гостин, шоу, концертів, зустрічей, театральних постанов було відзначено кращих школярів та надано поради всім тим, хто крокує до вершин успіху.

Пізнавальними стали знання про історію та традиції свята, якими поділилися духовні особи, завітавши до навчальних закладів привітати учнів та пригостити солодощами від Святого Миколая.

Не залишились осторонь події і гості свята: голови сільських та селищної рад, керівники місцевих установ, організацій, шефи, спонсори подарувавши малечі щирі вітання та різні гостинці.

Адже, саме Миколай, покровитель і улюбленець усіх дітей, згадував усе те добре, що зробила дитина упродовж року та щедро нагороджував дарунками за сумлінну працю та добрі вчинки.

У рамках проведення шкільної акції «Тепло наших сердець дітям» із написанням привітальних листівок, виготовлення та вручення сувенірів від товаришів, не залишились без подарунків учні, які через хвороби не відвідали шкільні свята.

Добрі справи освітяни разом із вихованцями продовжили взявши участь в благодійній акції «Миколай про тебе не забуде» зі збору та передачі речей для малозабезпечених та внутрішньо переміщених сімей, мобілізованих громадян, військовослужбовців, які перебувають у зоні проведення АТО , яка тривала з 05 по 19 грудня 2017 року.

Новорічна феєрія триває. Попереду на учнівську молодь чекає багато цікавих заходів та змістовно проведених зимових канікул.

/Files/images/1 св.jpg

/Files/images/3 св.jpg

/Files/images/2 св.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 331