• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар «Роль мистецьких засобів у формуванні світогляду людської особистості»

Районний семінар «Роль мистецьких засобів у формуванні світогляду людської особистості»

2017-12-08

/Files/images/семінар трудове 1.jpeg

08 грудня 2017 року на базі Нововоронцовської ЗОШ №1 пройшов районний семінар-практикум для учителів образотворчого мистецтва та трудового навчання за темою «Роль мистецьких засобів у формуванні світогляду людської особистості». Валентина Нікольченко, методист КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет», знайомлячи учасників з програмою семінару наголосила, що особливості сьогодення вимагають від сучасної школи формування особистості, високоосвіченої, суспільно активної, творчої, конкуренто спроможної, яка використовує знання як життєвий інструмент, генерує нові ідеї, приймає нестандартні рішення, вміє критично мислити, володіє комунікативними здібностями, впевнено відповідає на виклик нового тисячоліття.

Учасники відвідали відриті уроки, які провели Валентина Бережна, учитель образотворчого мистецтва Нововоронцовської ЗОШ №1, за темою «Ілюстрація. Зображення ілюстрації до літературного твору у техніці пуантилізму» (5-А клас) та Ірина Клочкова, учитель трудового навчання Нововоронцовської ЗОШ №1, за темою «Проектування новорічної прикраси методом фантазування» (6-А клас). У рамках семінару проведено майстер-класи від Валентини Бережної «Нетрадиційні техніки малювання» та Ірини Клочкової «Творчі смаколики».

Ольга Єргіна, методист КЗ «Нововоронцовський районний центр дитячої творчості», надала методичні рекомендації щодо оформлення та написання науково-дослідницьких робіт технічного напрямку.

Кiлькiсть переглядiв: 301