На варті Вітчизни

2017-12-07

/Files/images/1а.jpg

З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді 6 грудня 2017 року в День Збройних Сил України у закладах освіти району пройшли тематичні виховні заходи.

Хвилюючими для школярів стали: перегляди фотовиставок «Будемо гідні слави героїв», присвячених знаковим подіям становлення української армії; уроки мужності «Героїв стежина – батьків до сина» за участю ветеранів війни, воїнів АТО.

Запам’ятаються і святкові концерти із професійними вітаннями для тих, хто проходив і буде у майбутньому проходити військову службу у лавах Збройних Сил України, підготовленими колективами Любимівської ЗОШ, Миролюбівського НВК.

Сприяли формуванню патріотичного духу учнівської молоді організовані

Дудчанським ЗОСШП, Новоолександрівською Ш/С, Біляївським НВК змагання з військово-прикладних видів спорту «Я – майбутній захисник Вітчизни». Юнаки мали змогу продемонструвати учасникам заходу напрацьовані фізичні навики та військову підготовку.

А вихованці Гаврилівської ЗОШ, Хрещенівської ЗОШ взяли участь у шахово - шашкових турнірах «Сильні духом».

Наймолодші учасники освітніх закладів змагалися у спортивних естафетах «Спритні та дужі» та конкурсах малюнків «На варті Вітчизни».

Низько схиляючись перед подвигом українців на завершення заходів було проведено акцію «Свіча пам’яті» та вшановано загиблих воїнів хвилиною мовчання.

/Files/images/3а.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 297