Районний захід "Ангел з одним крилом"

2017-12-01

30 листопада 2017 року відбувся районний захід «Ангел з одним крилом» проведений для дітей з обмеженими фізичними та розумовими можливостями. Організаторами заходу виступили відділ освіти Нововоронцовської РДА та КУ «Нововоронцовський РМК». На свято були запрошені діти з усіх сіл району у віці від 6 до 18 років. Загальна кількість учасників заходу 40 дітей. Наталія Литовченко, перший заступник голови Нововоронцовської РДА в своїй вітальній промові виразила сподівання, що особливі діти нашого району приєднаються до когорти видатних людей, які мали вади зі здоров’ям і тим не менш залишили по собі значний слід у науці, техніці, історії та мистецтві. Тетяна Фоменко, начальник відділу освіти Нововоронцовської РДА, висловила сподівання що захід допоможе дітям з особливими потребами навчитися чогось нового, знайти друзів, розширити свій кругозір та коло спілкування і виразила надію, що такі заходи стануть традиційними для нашого району. Олена Бриж, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітала всіх присутніх з наступаючими новорічними святами та повідомила про акцію творчих робіт, яка триватиме до 15 грудня, для дітей з обмеженими можливостями.

В рамках свята звучали пісні та вірші для запрошених, підготовані вихованцями вокального гуртка КЗ «Нововоронцовський РЦДТ», керівник Олена Федоренко, проведені майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва майстринями селища Нововоронцовка: Тетерєю Анною керівником гуртка декоративно-ужиткового мистецтва КЗ «Нововоронцовський РБК», Бережною Анною, керівником гуртка образотворчого мистецтва КЗ «Нововоронцовський РЦДТ», Бережною Валентиною, учителем образотворчого мистецтва Нововоронцовської ЗОШ №1, Клочковою Іриною, учителем трудового навчання Нововоронцовської ЗОШ №1, Ковалик Світланою, учителем історії та правознавства Нововоронцовської ЗОШ №2, Самойленко Вікторією, бухгалтером КУ «Нововоронцовський РМК».

Учасники заходу з задоволенням ліпили з глини-моделіну та пластиліну фігурки для групової роботи під назвою «Зустріч осені та зими», виготовляли новорічну ялинкову прикрасу – символ наступаючого року «Собачка», робили з паперу альтернативні ялинки з прикрасами, вирізали об’ємні сніжинки, моделювали та розмальовували фігурки янголів, створювали картини «Сніговик» та «Бузок за вікном». Діти з захопленням співали пісень та танцювали під час караоке.

На завершення свята було зроблено загальне фото. Ці фото згодом отримають всі учасники заходу. Свято було проведено при спонсорській допомозі благодійного фонду Ігоря Колихаєва.

Кiлькiсть переглядiв: 330