Історичний квест та екологічна акція

2017-10-12

/Files/images/IMG_20171011_153216.jpg

11 жовтня 2017 року відділом освіти спільно з громадською організацією «Військово - історичний клуб Правий берег» було проведено історичний квест «Козацька Херсонщина», який проходив біля течії річки Тернівка, на території Нововоронцовського парку. Паралельно з цим була проведена екологічна акція по ощищенню річки від побутового сміття.

У заходах брали участь учні 8-х класів Новооворонцовських ЗОШ, які мали змогу перевірити свої знання про рідний край козацьких часів та проявити волонтерські здібності задля домомоги природі рідного селища. На свято завітали гості , які привітали учасників і підтримали молоде покоління у їх починаннях, а саме : начальник відділу освіти Нововоронцовської РДА. - Фоменко Тетяна Михайлівна та керівник апарату Нововоронцовської РДА.- Капітонова Світлана Валентинівна.

Після того як річка Тернівка була очищенаТернівка, розпочався історичний квест, який зацікавивне тільки дітей а й дорослих. Кожні змагання мають своїх переможців, тому історичний квест не став виключенням. Третє місце виборолакоманда 8-Б класу Нововоронцовської ЗОШ № 1, друге команда ЗОШ № 2 і найерудованішою виявилася команда 8-А Нововоронцовської ЗОШ №1, яка продемонструвала найкращі знання козацької Нововоронцовщини. Переможні були нагородженні грамотами відділу освіти та патріотичною атрибутикою від «Військово-патріотичного клубу Правий берег».

Кiлькiсть переглядiв: 251