Відзначення у районі Дня дошкілля

2013-09-27

/Files/images/zahd/SAM_7202.JPG

27 вересня 2013 року і у нашому районі проведено свято «День дошкілля» на базі Дудчанського загальноосвітнього об’єднання «дитячий садок – школа І-ІІІ ступенів – позашкільний заклад». Усе склалося сприятливо для проведення цієї радісної події.

Головна мета свята – наголосити на цінності й важливості дошкільного віку для формування особистості та подальшого життя людини, привернути увагу різних верств населення до дошкільної ланки освіти, об’єднати педагогів-дошкільників, показати їхній творчий потенціал, підвищити педагогічний рівень аудиторії батьків, започаткувати гарну традицію на майбутнє.

У святкуванні Дня дошкілля взяли участь:

- Руденко В.М. – перший заступник голови районної державної адміністрації;

- Фоменко Т.М. – начальник відділу освіти, молоді та спорту;

- Федорак І.В. – методист КУ «районний методичний кабінет»;

- Нікольченко В.А. – методист з навчальних дисциплін КУ «районний методичний кабінет»;

- Грицик А.В. – голова Дудчанської сільської ради;

- представник районної преси;

- педагоги та батьки вихованців дошкільних закладів та навчально-виховних комплексів району.

Організатори заходу висвітлили всі напрями роботи, які існують нині у дитячому садку. Колективом Дудчанської школи-сад презентовано відеофільм про роботу дошкільної ланки закладу.

Сильне враження, за словами учасників, залишилось від організації. Було тепле, радісне спілкування колег, феєрверк творчих заходів.

День дошкілля став можливістю довести до всіх громадян ідею про необхідність особливого ставлення до якості стосунків із дитинством, можливістю об’єднати зусилля всіх, щоб допомогти дітям повною мірою реалізувати своє право на здоровий розвиток завдяки любові та повазі.

Кiлькiсть переглядiв: 230