• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cпільний захід департаменту освіти і науки, молоді та спорту та обкому профспілки в рамках реалізації спільних ініціатив президента України «Діти – талановите майбутнє України»

Cпільний захід департаменту освіти і науки, молоді та спорту та обкому профспілки в рамках реалізації спільних ініціатив президента України «Діти – талановите майбутнє України»

2013-05-30

/Files/images/IMG_6212.JPG

30-31 травня 2013 року у Нововоронцовському районі відбувся спільний захід департаменту освіти і науки, молоді та спорту та обкому профспілки в рамках реалізації спільних ініціатив президента України «Діти – талановите майбутнє України».

У заході взяли участь: заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Кулькіна Євгенія Петрівна, начальник сектору виховної та позашкільної роботи Лисенко Ірина Миколаївна, голова обкому профспілки Кучерява Людмила Володимирівна, працівники обкому, голова районної ради Басараб Станіслав Федорович, перший заступник голови районної державної адміністрації Руденко Валерій Миколайович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Фоменко Тетяна Михайлівна, начальники відділів освіти області, голови районних профспілкових організацій.

Захід відбувся у 2 дні. В 1-й день гості відвідали фестиваль дитячої творчості «Ало, ми шукаємо таланти», на якому найталановитіші діти району показали свою творчість. Всіх вразив виступ начальника відділу освіти, молоді та спорту Фоменко Т.М., яка довела дітям, що такими талановитими дітьми завжди опікуються талановиті керівники. 31 травня до семінару приєднався директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Яценко Андрій Анатолійович.

Начальником відділу освіти було презентовано табір ім. І.Бережного з глибоким аналізом попередніх років та завданнями по збільшенню відсотка оздоровлення школярів району. У рамках знайомства з історичною спадщиною району, учитель Нововоронцовської ЗОШ № 2 Андрій Селецький провів екскурсійний маршрут до розвалин замку Фальц-Фейна.

На спільному семінарі начальником відділу освіти, молоді та спорту Фоменко Т.М. був представлений проект «Сільський зелений туризм».

Усі фото можна переглянути в галереї "Колегія 30.05.2013"

Кiлькiсть переглядiв: 226