• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-нарада відповідальних за харчування

Семінар-нарада відповідальних за харчування

2013-03-29

9 березня 2013 року на базі відділу освіти, молоді та спорту відбувся семінар-нарада для осіб, відповідальних за організацію харчування в навчальних закладах за участю представників Бериславського міжрайонного управління держсанепідемслужби у Херсонській області та управління ветеринарної медицини в Нововоронцовському районі.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ

1. Про дотримання у закладах освіти законодавства з питань санітарно-гігієнічних умов організації харчування, виконання санітарно-гігієнічного режиму в групових приміщеннях та на харчоблоках.

Доповідала Меленьєва В.В., заступник начальника Бериславського міжрайонного управління Держсанепідем служби у Херсонській області

2. Дотримання у закладах освіти законодавства про безпечність та якість харчових продуктів.

Доповідав Норенко В.В., заступник начальника управлінням ветеринарної медицини в Нововоронцовському районі

3. Про дотримання перспективного меню та виконання натуральних норм харчування, ведення документації.

Доповідала Хижняк Т.І., бухгалтер КЗ «Цетралізована бухгалтерія по обслуговуванню закладів освіти Нововоронцовського району»

4. Про посилення адміністраціями загальноосвітніх навчальних закладів контролю за дотриманням Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, Постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. N 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», інших нормативно-правових актів з питань організації харчування.

Доповідала Нікольченко В.А., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новововської районної державної адміністрації

5. Опрацювання листа управління освіти і науки облдержадміністрації відж 14 березня 2013 року № 02-14/105-13 «Щодо організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Доповідала Федорак І.В., методист КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет»

Кiлькiсть переглядiв: 213