Чергове засідання молодіжної ради

2014-04-09

/Files/images/novini/PC204416.JPG

09 квітня 2014 року о 15.00 в Нововоронцовській районній державній адміністрації відбулося чергове засідання молодіжної громадської ради при райдержадміністрації.

У заході взяли участь: голова райдержадміністрації Василь Тітаренко, керівник апарату райдержадміністрації Олена Бриж та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Фоменко .

Засідання провів голова молодіжної ради Олександр Раєвський — заступник директора Нововоронцовської ЗОШ №1.

На зібранні обговорювалися питання щодо специфіки та перспектив діяльності роботи молодіжної ради, а саме: створення молодіжних рад при селищної та сільських радах, реорганізації молодіжної ради при райдержадміністрації шляхом затвердження нового складу ради з представників рад з населених пунктів району, та інші.

Було прийнято рішення щодо активізації діяльності молоді району у вирішенні екологічних питань, таких як: очищення джерел води в населених пунктах, утилізації відпрацьованих батарейок, а також рятування двохсотрічного мосту в селищі Нововоронцовка

Активістами ради: Андрієм Селецким, Олександром Раєвським, Альоною Рудою за участю керівництва райдержадміністрації були обговорені можливості будівництва дитячого пришкільного майданчика ( за проектом школярів) за допомогою утилізації скляних пляшок та скла по території селища.

“ Влада всебічно підтримує ваші починання, але на все потрібен час і терпіння в роботі”, - наголосив голова райдержадміністрації Василь Тітаренко

Кiлькiсть переглядiв: 205