• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фахова зональна естафета шкільних бібліотек «Зростання - 2014: перспективний досвід»

Фахова зональна естафета шкільних бібліотек «Зростання - 2014: перспективний досвід»

2014-04-09

/Files/images/novini/P4094880.JPG

09 квітня 2014 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації в рамках проведення обласної зональної фахової естафети шкільних бібліотек «Зростання - 2014: перспективний досвід» відбулася урочиста церемонія передачі альбомів-естафет між учасниками заходу (Високопільський, Бериславський, Великоолександрівський, Нововоронцовський райони) У заході взяли участь перший заступник голови Нововоронцовської районної державної адміністрації Руденко В.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Фоменко Т.М., колектив КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет», директор КЗ «Нововоронцовська районна центральна бібліотека» - Зайченко В.В., директор районного краєзнавчого музею – Тартиця В.Д., делегації районів.

З вступним словом виступив перший заступник голови районної державної адміністрації Руденко В.М., який привітав учасників альбому-естафети та підкреслив важливу роль книги в сучасному житті та розвитку освіти. Також до учасників заходу звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Фоменко Т.М., яка наголосила на нелегкому утверджені, становленні сучасної бібліотеки в технологічно-інформаційному просторі. Проте висловила надію, що в подальшому бібліотеки все ж таки затвердяться як осередки культурно-освітнього центру освіти.

У ході роботи представники делегацій вичерпно висвітили роботу шкільних бібліотек в напрямку розвитку та переоцінки ставлення сучасної молоді до книги, історичної спадщини та, насамперед, до пам’яті видатного сина України – Т.Г. Шевченка. Матеріали були представлені на розгляд учасників заходу за трьома напрямками:

І - 200-х річчя від дня народження Т.Г.Шевченка;

ІІ - 70-річчя визволення Херсонщини та окремих населених пунктів від фашистських загарбників;

ІІІ –70-річчя створення Херсонської області.

Даний захід надав можливість обміну досвідом між шкільними бібліотеками вищезазначених районів.

/Files/images/novini/P4094885.JPG/Files/images/novini/P4094843.JPG/Files/images/novini/P4094851.JPG/Files/images/novini/P4094855.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 185