• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cемінар вчителів української мови, української та світової літератури

Cемінар вчителів української мови, української та світової літератури

2014-04-04

/Files/images/IMG_2203.JPG

04 квітня 2014 року на базі Любимівської ЗОШ проведено семінар для вчителів української мови і української та світової літератури за темою «Розвиток інтегрованого мислення учнів засобами мистецтва художнього слова».

Методист КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» Нікольченко В.А. наголосила, що інтегроване навчання як ніяке інше закладає нові умови діяльності педагогів та учнів, є діючою моделлю активізації пізнавальної діяльності та розвиваючих прийомів навчання. Інтеграція зобов’язує до використання різноманітних форм викладання, що має великий вплив на ефективність сприйняття учнями навчального матеріалу, вона стає для всіх її учасників –і вчителів, і учнів, і батьків, і адміністрації - школою співпраці та взаємодії, що допомагає разом просуватися до спільної мети.

Учителі Любимівської школи Громакова Л.І. та Мордух О.В. використовуючи різні форми та методи навчання, вдало поєднали мультимедійні засоби із новітніми педагогічними технологіями та на практиці довели, що інтеграційні процеси в освіті тривають, і вони різноманітні, але мета їх одна – розвинена, креативна особистість, здатна до творчого пошуку.

Програма семінару

Кiлькiсть переглядiв: 194