Засідання методичної ради

2014-03-31

/Files/images/zahd/P3314833.JPG

31 березня 2014 року на базі відділу освіти, молоді та спорту відбулося чергове засідання методичної ради на якому були присутні заступники директорів з навчально-виховної роботи та працівники КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет». У порядку денному було розглянуто ряд питань:

1. Про затвердження досвіду роботи учителя початкових класів Нововоронцовської ЗОШ №1 Крепчук Т.Л. з теми «Інтегровані уроки як засіб соціалізації учнів початкових класів».

2. Про порядок закінчення 2013-2014 н. р. та особливості проведення державної підсумкової атестації.

У нетрадиційній формі Крепчук Тетяна Леонідівна презентувала свій досвід роботи та збірку методичних матеріалів «Використання краєзнавчих принципів на уроках початкової ланки». Методист КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» Болдирєва Л.В. наголосила, що досвід роботи Крепчук Т.Л. має практичне значення і є яскравим прикладом роботи сучасного вчителя. У ході обговорення заступник директора з навчально-виховної роботи Михайлівської ЗОШ Пунейко Н.Р. висловила щиру подяку від учителів початкової ланки району, які мали змогу працювати з учнями Крепчук Т.Л. під час проведення Днів майстерності, районних семінарів за системність у роботі та гарну підготовку дітей. Результатом спільної діяльності стало прийняття рішення про затвердження на районному рівні досвіду роботи учителя початкових класів Нововоронцовської ЗОШ №1 Крепчук Т.Л. з теми «Інтегровані уроки як засіб соціалізації учнів початкових класів» та клопотання перед КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» про внесення його до обласного анотованого каталогу передового педагогічного досвіду.

Завідувач КУ Нововоронцовський районний методичний кабінет» Безверха А.В. звернула увагу на особливості закінчення 2013-2014 н.р. та проведення державної підсумкової атестації у 4-х, 9-х та 11-х класах.

Кiлькiсть переглядiв: 192