• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виставка творчих робіт учнів до Дня народження Кобзаря

Виставка творчих робіт учнів до Дня народження Кобзаря

2014-01-17

З метою реалізації соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича та з нагоди відзначення 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка, 17 січня 2014 року на базі Нововоронцовської ЗОШ №1 відкрилася виставка творчих робіт учнів загальноосвітніх закладів району, присвячена знаменній даті – дню народження Кобзаря.

На відкриті виставки були присутні гості: керівник апарату Нововоронцовської районної державної адміністрації Бриж Олена Ростиславівна та начальник відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації Фоменко Тетяна Михайлівна. Вони відзнали високий рівень підготовки до презентації виставки та майстерність виставлених робіт.

На виставці презентовані творчі доробки учнів та вихованців усіх шкіл району і районного центру дитячої творчості. Твори юних художників присвячені літературній спадщині та життєвому шляху великого українського поета, художника - Т. Г. Шевченка.

Педагогами Нововоронцовської ЗОШ №1 проведені екскурсії по виставці, з захватом присутні слухали про творчий шлях Великого Кобзаря, всіх присутніх зацікавили маловідомі факти з його біографії, розглядали роботи юних художників району.

Виставка буде діяти до 24 січня, всі бажаючі можуть її відвідати з 9.00 до 16.00 в робочі дні.

Кiлькiсть переглядiв: 226