Семінар учителів початкових класів

2011-11-04

Професійне зростання вчителя – неодмінна вимога сьогодення. З метою обміну досвідом роботи, підвищення кваліфікації, співпраці між учителями району, стало традицією проведення семінарів.

4 листопада вчителів початківців та математиків гостинно запросила до себе Любимівська ЗОШ.

Організатори та учасники семінару зробили все можливе, щоб перше враження від самої школи ще більше підсилилось від системи роботи творчих, висококваліфікованих педагогів.

Маючи великий досвід роботи за програмою «Крок за кроком», учителі початкових класів Васильєва С.С., Коваль Є.В. Бирська М.М., Силютіна І.Ф показали гостям ранкову зустріч та роботу в центрах на природничу тематику.

Педагогічні працівники загальноосвітніх навчальних закладів району перейнялися інноваційною ідеєю проведення об’єднаних за темою предметів на підсумкових та узагальнюючих уроках, бо на таких заняттях створено всі умови для всебічного розвитку маленької особистості.

Педагоги Любимівської ЗОШ показали зразок ефективного навчання, оновлення знань відповідно до вимог часу, здатність не тільки використовувати досвід інших, але й генерувати свої ідеї, доносити ці ідеї до інших.

Кiлькiсть переглядiв: 243