• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінари учителів інформатики та географії

Семінари учителів інформатики та географії

2011-11-11

Гаврилівка семінар 11.11.2011
Оновлення всіх сторін життя суспільства, необхідність виходу на передові рубежі науково-технічного прогресу, забезпечення високої ефективності виробництва, найбільш повного розвитку творчого потенціалу суспільства – усе це ставить перед загальноосвітньою школою зовсім нові навчальні й виховні завдання. Суспільство потребує прориву в підготовці інтелектуальної молоді. Сучасна школа повинна не тільки передавати знання, а й навчити учня їх здобувати та вміти використовувати, що, у свою чергу, неможливо без інформаційно - комунікаційних технологій навчання.
Гаврилівка семінар 11.11.2011 Саме цій проблемі були присвячені семінари учителів інформатики та географії, які було проведено 11 листопада 2011 року на базі Гаврилівської ЗОШ.
Крім сучасних, методично – грамотних уроків, підготовлених педагогам/Files/photogallery/DSCN3506.JPGи Дутчаком Миколою Ігоровичем (інформатика) та Шкварець Тетяною Василівною (географія), учасники семінару мали змогу відвідати інтегрований позакласний захід «Клуб веселих та кмітливих», на якому учні продемонстрували не лише глибокі знання з географії, а й не абиякі навички користування комп’ютером та інтерактивною дошкою.
Кiлькiсть переглядiв: 252